Michael Doomen

ICT Specialist in hart en nieren

Als kleine jongen ben ik al direct met computers in aanraking gekomen en heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Op 11-jarige leeftijd riep ik al dat ik een programmeur wilden worden. Via verschillende omwegen en vele jaren verder een gedreven ICT Specialist op het gebied van software en digitale en fysieke content.

Goed is niet goed genoeg als het aankomt op kwaliteit. Elke dag leer ik nieuwe technieken bij en pas deze toe op mijn werk en advies naar klanten. Zoals ik zelf vaak zeg: "Iets maken is niet moeilijk, iets goeds maken is een specialisme". Mijn klanten houd ik tevreden door inzet, passie en een nauwe samenwerking.

Mijn Visie

Steeds meer speelt ons leven zich online af en de komende jaren zal dit alleen maar toenemen. Het is dus belangrijk dat we gebruik maken van de middelen die we tot onze beschikking hebben. Efficiënt communiceren met jouw publiek daar ga ik voor. Het gaat om de meerwaarde die je levert. Die meerwaarde, daar kan ik jou mee helpen.

Mijn werk

Techniek ontwikkeld zich steeds sneller en het is allang niet meer zo dat een bepaalde techniek alles omvattend is. Om die reden ben ik een voorstander van het koppelen van technieken zodat het resultaat beter en dus efficiënter is. De totaaloplossing dat is waar ik in geloof en die totaaloplossing maken we samen, jij het idee ik de techniek.

Mijn netwerk

Ook ik weet niet altijd alles, maar wat ik wel weet is dat mijn netwerk van meer dan 700 ICT-specialisten wereldwijd achter mij staan. ICT-vraagstukken over techniek en wetgeving kunnen om die reden snel en efficiënt worden afgehandeld. Internationaal zijn er veel verschillen maar door het gebruik van elkaars kennis maken we de wereld een stuk kleiner.

Mijn verhaal

Dagelijks werk ik op verschillende vlakken met verschillende mensen samen. Dat maakt dat mijn rugzak gevuld is met meer dan alleen techniek. Ja, ik ben een ras programmeur maar wel met sterke projectmatige, menselijke en communicatieve skills die ik graag wil toepassen in jouw projecten.

Benieuwd naar mijn achtergrond en technische kennis?
Bekijk mijn LinkedIn!

LinkedIn